icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Ajuntament d’#Igualada destinarà 120.000€ a ajudar les empreses de la ciutat

Les bases d’aquest 2022 contemplen ajuts per empreses de nova formació, per empreses que es reorienten i també per a realitzar diferents millores als comerços. Aquests ajuts, que van ser aprovats per unanimitat en el darrer ple del mes de març, s’adapten al nou escenari social i tenen en compte tan l’afectació encara de la pandèmia com l’augment de costos de matèries primeres com a conseqüència de la invasió d’Ucraïna.

El regidor de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada, Jordi Marcè, ha destacat que la principal novetat d’aquest any és la línia destinada específicament al comerç. Aquesta s’ha creat per incentivar la substitució d’il·luminació exterior en retolació i façanes per tal de fer-les més sostenibles i eficients. Aquests ajuts aniran des de 400€ a 1500€.

Les altres dues línies d’ajuts s’han mantingut similars a les de l’any passat. La primera línia subvenciona a empreses de nova creació i va des de 500€ a 4.000€. Per presentar-se a aquesta línia, caldrà que l’empresa s’hagi creat durant el 2021. Mentre que la segona línia s’orienta a l’adaptació i millora de l’activitat empresarial, amb la voluntat d’ajudar aquelles empreses que vulguin reorientar la seva activitat o que facin accions per millorar la seva competitivitat. Aquesta línia permetrà obtenir entre 1.000 i 5.000 euros de subvenció.

El període per demanar aquestes subvencions serà del dia 1 de juliol al 16 de setembre. Podeu trobar més informació sobre aquests ajuts al web www.igualada.cat

tornar_radioIgualada