icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Ajuntament d’Igualada destinarà la recaptació de les entrades dels actes de Festa Major al Banc de Queviures de la ciutat

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, acompanyat de la tinenta d’alcalde, Carme Riera, ha anunciat que la recaptació de les entrades dels actes de la Festa Major d’aquest any es destinaran al Banc de Queviures d’Igualada. L’anunci s’ha fet a la compareixença habitual dels dimecres on Castells ha volgut recordar que la festa d’aquest any s’ha hagut d’adaptar als moments que vivim.

El PROCICAT determina que actualment els actes s’han de realitzar en una zona perimetrada, amb aforament limitat i amb distància de seguretat. Per aquest motiu, l’Ajuntament ha organitzat tots els actes en recintes perimetralitzats i s’han posat a la venda entrades pels principals actes de la festa amb un preu simbòlic d’1€, per garantir la presencialiat. La recaptació d’aquestes entrades, que s’estima que serà d’aproximadament 15.000€, es destinarà íntegrament al Banc de Queviures. Ho ha explicat l’alcalde d’Igualada.

La majoria dels actes també es podran seguir a través de les xarxes socials.

Per últim, l’alcalde d’Igualada ha explicat que l’Ajuntament ha fet tots els esforços possibles per organitzar una bona Festa Major i que aquesta és l’única manera de fer la festa aquest any.

tornar_radioIgualada