icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Ajuntament d’#Igualada engega un nou servei de recollida d’esporga a domicili gratuït

Aquesta iniciativa té l’objectiu de millorar la qualitat de l’espai públic evitant l’acumulació de residu verd a les vies municipals, a la vegada que vol facilitar la gestió adequada d’aquest residu als ciutadans. Aquest servei de recollida d’esporga està dirigit als usuaris domèstics d’Igualada, és gratuït, i es realitza de forma quinzenal. Les persones interessades en fer ús del servei, cal que s’adrecin a la deixalleria a recollir la saca serigrafiada i quan la tinguin plena, han de trucar al telèfon 93 805 50 59 i passaran a recollir-la.  Aquest servei a domicili està dissenyat per a volums no professionals d’esporga, però qualsevol persona de la ciutat d’Igualada es pot adreçar a la deixalleria i dipositar aquest residu de forma gratuïta.

La deixalleria municipal d’Igualada es troba al polígon de “Les Comes”, al carrer França, 24. Durant la temporada d’estiu obre de dilluns a divendres de 10h a 13 h i de 17h a 20 h, els dissabtes de 9h a 14 h i de 16 a 20 h, i els diumenges de 10h a 13 h.

El regidor de Sostenibilitat de l’Ajuntament d’Igualada, Miquel Vives, explica que “aquest nou servei d’esporga a domicili forma part de la bateria d’actuacions que des del departament de Sostenibilitat del consistori s’estan duent a terme per a millorar la recollida selectiva i el reciclatge”. Segons Vives, l’Ajuntament vol lluitar contra el canvi climàtic ajudant als veïns a fer millor al recollida de residus de tots els tipus.

tornar_radioIgualada