icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Ajuntament d’Igualada entrega les medalles de permanència al cos de la Policia Local i reconeix la tasca d’altres cossos de seguretat i emergències

L’acte, que es va celebrar el passat diumenge al Centre Cívic Nord, va servir per reconèixer la permanència de diferents agents al cos de la Policia Local d’Igualada, i alhora també per distingir la feina dels Mossos d’Esquadra, dels Bombers, del Servei d’Emergències Mèdiques i de Protecció Civil.

Pel que fa el lliurament de medalles, es van entregar sis medalles de permanència, de color blanc, per als agents en actiu que porten 15 anys de servei; quatre medalles, de color blanc amb distintiu plata, als agents en actiu que porten 25 anys de servei; tres medalles de permanència de color blanc amb distintiu daurat pels agents en actiu que porten 35 anys de servei; i tres medalles de permanència de color blanc amb distintiu daurat pels agents jubilats amb 35 anys de servei.

Durant l’acte també es va entregar la medalla de Servei de Mèrit Professional de color blau marí amb distintiu blanc per a l’inspector de la Policia Local d’Igualada, Jordi Dalmases i Permanyer.

L’acte ha servit també per entregar públicament a la Policia Local d’Igualada l’orla amb tots els agents que n’han format part.

Seguidament  es van entregar les Medalles d’homenatge i col·laboració, de color blau cel amb distintiu blanc a Ramon Roig Gamis, Cap de l’Àrea Bàsica Policial de l’Anoia; a Joan Maria Testagorda Fernández, actual Sotscap de l’Àrea Bàsica Policial del Baix Ebre; a Ferran Beltran Moya, actualment excap del Parc de Bombers d’Igualada a Moisès Galán Santano, actual Cap de la Divisió de Sala Central del cos de Bombers; a Josep Maria Soto Ejarque, metge especialista en anestesiologia i reanimació, professor en l’àmbit d’urgències i emergències de la facultat de medicina i a Josep Boix i Vendrell, responsable de Protecció Civil d’Igualada

Finalment, es van lliurar quatre plaques distintives a la Policia Local d’Igualada, als Mossos d’Esquadra de l’ABP Anoia, als Bombers del Parc d’Igualada i als Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) d’Igualada.

L’acte va comptar amb la presència del conseller d’Interior de la Generalitat, Joan Ignasi Elena, qui va felicitar i agrair la feina feta a totes les persones que van ser distingides. Per Elena, aquest reconeixement és una mostra del suport i agraïment de la ciutadania i les institucions cap als cossos de seguretat i emergències i a la seva impagable tasca.

Per la seva part, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, també va posar en valor la tasca dels servidors públics en l’àmbit de la seguretat i les emergències especialment en els moments més difícils on sempre han estat a l’alçada i han donat la resposta esperada.

L’acte va finalitzar amb interpretació del Cant Segadors i una foto de grup de tots els condecorats.

tornar_radioIgualada