icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Ajuntament d’#Igualada és el primer interessat en conèixer si hi va haver alguna irregularitat en les factures del campus universitari

Així ho ha assegurat la segona tinenta d’alcalde i regidora d’Ensenyament, Universitats i Joventut del consistori igualadí, Marisa Vila, aquest dimecres, durant la compareixença setmanal del govern. Després que el diari “Ara” publiqués aquest dilluns que s’havia dut a terme una investigació al Campus Universitari d’Igualada pel cobrament, entre el 2012 i el 2015, d’unes factures dubtoses que ascendien a 370.000€ i també que ERC Igualada hagi demanat que s’investigui el tema, Vila ha assegurat que tant el govern com la Universitat de Lleida són els primers interessats en resoldre aquesta qüestió.

Arran d’aquest cas, segons el diari Ara, es van fer dues investigacions el novembre de 2015. La primera, impulsada per la Generalitat, a través de la secretaria d’universitats, va determinar que no detectava irregularitats en aquest cas. La segona, realitzada per la UPC, va concloure que tot i ser factures legals, el procediment per cobrar els treballs que es feien al marge de la docència no era el correcte.

tornar_radioIgualada