icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Ajuntament d’Igualada es personarà com acusació en el cas de la menor violada el passat 1 de novembre

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha explicat a aquesta emissora que l’Ajuntament d’Igualada ha decidit personar-se com a acusació en aquest cas. L’anunci arriba després de confirmar-se la detenció d’una persona, presumptament relacionada amb el cas de la violació d’una menor el passat 1 de novembre a la capital de l’Anoia, Castells ha volgut agrair la feina dels Mossos d’Esquadra que han permès realitzar la detenció aquest matí de dijous.

La Generalitat de Catalunya també es personarà en la causa judicial contra el presumpte culpable de l’agressió sexual d’Igualada

La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, ha anunciat que la Generalitat també es personarà com a acusació popular en aquest cas, per tal de garantir l’accés a la justícia de la dona agredida. Verge ha celebrat la detenció del presumpte agressor “perquè implica que per fi es podrà fer justícia”. I ha afegit que “cap agressió cap a les dones ha de quedar impune”.

D’altra banda, la consellera ha demanat als mitjans de comunicació que respectin la intimitat de la jove i de la seva família.

tornar_radioIgualada