icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

L’Ajuntament d’Igualada estrena nova web més accessible, propera i útil als ciutadans

El nou portal, al qual es pot accedir des de la mateixa adreça www.igualada.cat, neix amb l’objectiu de ser una eina útil a la ciutadania. Amb aquesta intenció el nou web incorpora, entre d’altres, una nova Bústia Ciutadana, on els igualadins podran comunicar qualsevol avaria, queixa o petició al departament corresponent i també inclou la plataforma tramits.igualada.cat, que permet obtenir la informació i les instàncies de gairebé dos-cents tràmits i gestions. La nova pàgina compta amb una estètica neta, clara i entenedora, amb un disseny centrat en l’usuari. Segons la regidora de Promoció de la Ciutat, Imma Soteras, aquest nou portal s’ha fet amb la intenció que l’Ajuntament sigui cada cop més transparent.

La web www.igualada.cat s’adapta a tot tipus de dispositius mòbils i integra les diferents xarxes socials i canals d’informació municipals. Una de les novetats és que la informació està classificada per regidories i per perfils.

El nou portal ha tingut un cost de 14.000 euros subvencionats íntegrament per la Diputació de Barcelona. El desenvolupament, programació i manteniment els duu a terme l’empresa catalana SEMIC, que compta amb una contrastada experiència en l’elaboració de webs per nombroses administracions locals i comarcals de Catalunya.

tornar_radioIgualada