icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Ajuntament d’Igualada farà una nova zona blanca, al costat de la Sagrada Família

El consistori igualadí preveu iniciar en les properes setmanes els treballs per construir una nova zona blanca d’estacionament gratuït, en un terreny situat a tocar de l’església de la Sagrada Família. Es tracta, concretament, d’un espai d’uns 2.800 m2, delimitat pels carrers Pierola i Doctor Fleming i per la Carretera de Manresa. Aquesta nova zona blanca, que disposarà de 110 places, vol posar remei a la manca d’estacionament en una zona amb una gran activitat comercial i també escolar. Les obres és previst que s’executin al llarg d’aquest hivern i podrien estar finalitzades al mes de febrer. La inversió total serà  d’uns 120.000 euros.

D’altra banda, i pel que fa la zona blanca del carrer Calaf, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha explicat que encara no s’ha pogut acabar de pavimentar per culpa de la pluja.

Aquest mes de novembre també ha entrat en funcionament una altra zona blanca al carrer Comarca, a tocar de l’escola Ramon Castelltort, amb capacitat per a 51 vehicles. I, en les darreres setmanes, també s’ha obert un altre espai de similars característiques al carrer Virtut, prop del Mercat de La Masuca, en aquest cas oferint 37 places gratuïtes d’aparcament.

tornar_radioIgualada