icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

L’Ajuntament d’Igualada finalitza els treballs de substitució de la gespa del camp de futbol de Les Comes

Ja ha finalitzat la substitució de la gespa del camp de futbol principal de Les Comes. Aquest passat dijous s’ha dut a terme la recepció de les obres, que han tingut una durada aproximada d’un mes.

La inauguració de la nova gespa es durà a terme el proper diumenge, 23 d’agost, just abans de l’inici del partit de futbol de Festa Major, que enfrontarà el Club de Futbol Igualada i el CF Balaguer. L’estrena no oficial serà, però, uns dies abans amb els entrenaments de l’equip de la ciutat.

El camp de Les Comes es va obrir al mes d’agost de l’any 1986 i la gespa que ara s’ha substituït datava de l’any 2002. Es tracta d’una instal·lació esportiva amb un gran nombre d’usos. Setmanalment rep una mitjana de 1.024 usos, considerant com un ús la presència sobre el terreny de joc d’una persona durant una hora.

L’actuació ha tingut un cost de 242.000 euros i ha inclòs la substitució de tota la superfície de gespa, un terreny de 100 metres de llarg per 65 metres d’ample. En concret, s’ha instal·lat una nova gespa artificial de fibra monofilament de polipropilè bicolor de 60 mm d’alçada i s’ha renovat també el sistema de reg, que presentava algunes deficiències.

La substitució de la gespa del camp principal se suma a un seguit d’actuacions que han servit en els darrers anys per millorar les instal·lacions esportives de Les Comes. S’han executat, entre altres, la substitució de la instal·lació de fontaneria, la renovació de la coberta de la piscina, s’estan fent millores localitzades al sostre de la pista d’hoquei i s’ha enllestit la reforma dels vestidors del camp de futbol secundaris.

tornar_radioIgualada