icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Ajuntament d’Igualada ha destinat, aquest estiu, 70.000€ a millorar les instal·lacions escolars de la ciutat

Un any més, aprofitant el període no lectiu, el consistori igualadí ha realitzat diferents actuacions en les instal·lacions escolars municipals per un valor de 70.000€. D’aquesta manera, s’han aprofitat les vacances escolars per millorar temes com la climatització, la seguretat i el paviment, tant a les llars municipals com a les escoles públiques. El regidor d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Igualada, Josep Maria Carpi, reconeix, però, que cal invertir més diners en la millora dels centres educatius de la ciutat.

Pel que fa a les escoles, a l’Ateneu Igualadí s’han adequat les escales antilliscants i s’ha millorat la barana; s’ha actuat també als porxos del pati del Gabriel Castellà i s’ha creat ombratge al pati del Ramon Castelltort. A més, s’han fet obres d’adequació i reforma dels lavabos a l’Emili Vallès i s’ha posat al dia l’alarma per millorar la seguretat del centre. A les Llars d’Infants s’ha substituït el paviment de les aules de la Rosella per parquet, s’ha instal·lat un tendal exterior a La Lluna i s’ha posat climatització al menjador de L’Espígol.

Per últim, segons Carpi, l’Ajuntament està treballant també per fer front al canvi climàtic i adequar les escoles amb instal·lacions com ara, jardins verticals o pèrgoles verdes.

tornar_radioIgualada