icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Ajuntament d’Igualada ha invertit més de 500.000€ en les instal•lacions educatives públiques aquest estiu

Com ja és habitual, durant els mesos d’estiu l’Ajuntament d’Igualada ha aprofitat el període de vacances escolars per realitzar diferents inversions de millora a les escoles públiques i a les llars d’infants municipals. Cada estiu, des de fa deu anys, l’Ajuntament aposta per fer aquestes inversions als edificis de les escoles i llars públiques, el que suposa una inversió de més de més 600.000€ en l’última dècada.

En aquest any l’inversió A l’escola Emili Vallès, s’ha canviat part de la coberta plana de l’edifici amb una inversió de 30.837,67€. És a la coberta d’aquest centre on s’han instal·lat plaques solars per augmentar la sostenibilitat de l’edifici. A banda de la millora de diversos elements exteriors com ara la instal·lació d’un petit rocodrom o la millora de la font del pati.

A l’escola Ramon Castelltort s’han fet obres de substitució de l’enllumenat per leds en aules de la planta baixa i la primera planta amb una inversió de 10.253,89€.

A l’escola Gabriel Castellà s’ha fet una substitució de tanques amb una inversió de 3.952,27€. Pel que fa a les llars d’infants municipals L’Espígol i La Lluna, s’ha fet un canvi de paviments per millorar el confort de les instal·lacions. La inversió en aquest cas ha estat de 8.0000€.

El conjunt d’inversions a les escoles i llars municipals d’aquest estiu és de 102.082,51€. L’Ajuntament ha fet, també, una inversió de 237.972,27€ en el canvi del sistema de climatització de l’Escola Conservatori Municipal de Musica d’Igualada, una important millora pel que fa a l’eficiència i a la comoditat d’aquesta instal·lació. Pel que fa al Campus Universitari Igualada-UdL, les inversions s’han centrat en 200.000€ per diversos projectes vinculats al 4DHealth i 75.000€ pel desplegament del Grau en ADE al Campus Universitari Igualada-UdL.

Aquest dilluns Igualada ha iniciat el curs escolar. Aquest dilluns 13 de setembre han començat a Igualada un total de 7769 alumnes matriculats des d’Infantil a Batxillerat. Infantil comptarà amb 1281 alumnes, Primària 3001 i Educació Secundària 2703. A batxillerat hi ha un total de 734 alumnes matriculats. Els Cicles de Formació Professional de Grau Mitjà compten amb 756 alumnes matriculats i els de Grau Superior, 705 alumnes.

tornar_radioIgualada