icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Ajuntament d’Igualada habilitarà 44 nous Horts urbans a la zona del Rec

En unes setmanes començaran les obres per habilitar 44 noves parcel·les d’horts urbans a la ciutat d’Igualada. Amb aquestes 44 noves parcel·les la zona del Rec disposarà de 77 espais d’hort urbà disponibles per aquells ciutadans que ho demanin. Les persones interessades en llogar una d’aquestes parcel·les hauran d’estar censades a Igualada en els darrers 5 anys, tenir més de 18, no tenir deutes amb l’administració, i assumir la quota anual de 65 euros. En aquest lloguer simbòlic s’inclou el consum d’aigua freàtica per al rec de l’hort, i disposar d’un espai a la zona de Cal Badia per poder guardar eines o canviar-se de roba.

L’any 2015 l’Ajuntament d’Igualada ja va fer l’aposta de crear aquests horts urbans que ha estat tot un èxit. Aquest ha estat el principal motiu pel qual s’ha decidit ampliar aquesta iniciativa. A més, en la primera promoció de parcel·les se’n van destinar 4 al Banc de Queviures d’Igualada que li serveixen per abastir al seus usuaris amb hortalisses fresques de l’hort.

L’actuació per habilitar les 44 noves places serà immediata, i es farà en una pastilla de terreny de 2.328 metres quadrats. Aquestes obres es veuran complementades per la finalització, en uns mesos, de l’enllaç amb la Ronda Sud, i amb la inversió a la zona del Rec de més de 3 milions d’euros dels Next Generation.

tornar_radioIgualada