icon_radio

RÀDIO Igualada notícies

BLOG

L’Ajuntament d’Igualada i Aigua de Rigat renoven el fons de solidaritat per ajudar les famílies en situació de vulnerabilitat

El consistori igualadí i la companyia gestora del cicle de l’aigua a la ciutat han renovat el conveni de col·laboració per aquest 2022. El fons de solidaritat es destina a finançar el rebut de l’aigua a les famílies en situació de vulnerabilitat que no poden fer-hi front i és un ajut que aporta íntegrament la companyia d’aigua. Aquest fons ascendeix a 16.500 € aquest any, sent 6.500 € superior al de l’any passat, quan ja van ajudar a 71 famílies de la ciutat. En 5 anys, Aigua de Rigat ha destinat 51.000 € per poder atendre a més de 400 persones en situació de vulnerabilitat a Igualada.

La companyia d’aigua treballa amb l’Ajuntament i les entitats socials per tal d’identificar aquests casos i oferir solucions per no deixar ningú enrere. Les persones que vulguin acollir-se a l’ajut del fons de solidaritat s’hauran d’adreçar als serveis socials de l’Ajuntament d’Igualada per tal d’acreditar la situació de vulnerabilitat econòmica.

En aquest sentit, el gerent d’Aigua de Rigat, David Gall, afirma que “la prioritat de la companyia és garantir el subministrament d’aigua a tothom: mai no tallarem l’aigua a una persona que no pugui pagar-la”, sentencia el gerent.

tornar_radioIgualada