icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Ajuntament d’#Igualada i Airbnb presenten un taller obert a la ciutadania sobre com fer servir la tecnologia per desenvolupar un turisme sostenible

El nou taller del Healthy Destinations Lab té per objectiu donar eines sobre el potencial de la tecnologia en la creació de destinacions sostenibles. Així com ampliar el paper de les oportunitats locals, responsables i inclusives en el turisme. El taller tindrà lloc aquest dimecres, de quatre de la tarda a vuit del vespre, a l’Adoberia Bella d’Igualada. Durant la sessió, els assistents podran aprendre sobre marketing digital, medi ambient, accessibilitat i hospitalitat de la mà d’experts de prestigi i dels amfitrions de l’Anoia presents a la plataforma. Tots els interessats poden inscriure’s al taller a través del web del New Healthy Destinations Lab, a la pàgina habilitada sobre el taller, https://healthydestinationslab2.splashthat.com/.

Aquest és el tercer taller programat com a part de la iniciativa New Healthy Destinations Lab. Abans de la celebració del New Destinations Summit encara tindrà lloc un altre taller, centrat en la gestió del turisme.

tornar_radioIgualada