icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Ajuntament d’Igualada i les entitats comercials de la ciutat s’adhereixen a la campanya de difusió de la línia contra la violència masclista 900 900 120

Aquesta línia 900, d’Atenció a la Violència Masclista, és un servei gratuït i confidencial, que funciona tots els dies de l’any, les 24 hores del dia. L’objectiu d’aquesta campanya, a la qual s’hi ha sumat el consistori igualadí, Igualada Comerç, l’Associació Nou Centre Igualada, l’Associació de Botiguers del Nucli Antic i l’Associació de Botiguers del Mercat Municipal de la Masuca, és donar a conèixer aquesta línia 900, situant els cartells que l’anuncien en llocs que siguin freqüentats per dones.

Cal destacar que a banda d’aquesta campanya sobre la línia 900 d’Atenció a la Violència Masclista, com cada any, en el marc de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena (MICOD) s’han organitzat tot un seguit d’actes al voltant del 25 de Novembre, Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència contra les Dones. Un dels punts forts del programa d’enguany serà una campanya publicitària on s’hi identifica violència masclista, en qualsevol de les seves formes d’aparició: psicològica, física, sexual o econòmica. En aquesta mateixa campanya, la Mancomunitat edita també una agenda d’actes organitzats per diverses entitats del territori, relacionades amb la sensibilització, prevenció, atenció i eradicació de la violència masclista. El programa d’actes inclou, entre d’altres, exposicions, conferències, formació, una marxa de torxes i una concentració de rebuig a la violència masclista el mateix dia 25 de Novembre.

tornar_radioIgualada