icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Ajuntament d’#Igualada impulsa una campanya de Nadal especial per atraure visitants a la ciutat

Es tracta d’una gran campanya que compta amb la publicació d’espots i altres continguts audiovisuals patrocinats mitjançant publicitat geolocalitzada a les xarxes socials. La campanya – que es veurà a ciutats com Manresa, Vilafranca, Tàrrega, Cervera i també a poblacions del Baix Llobregat- arribarà a generar impacte a més de 400.000 usuaris.

Els espots, amb música de l’anoienc Àlex Almirall López, mostren els carrers i les places d’Igualada convertides en un Bosc Màgic i conviden als visitants a gaudir d’un Nadal especial a la ciutat, a passejar pels carrers il·luminats, tastar la gran oferta gastronòmica i conèixer els establiments del comerç local.

A més, l’Ajuntament posa a disposició dels visitants gairebé 2.000 places d’aparcament gratuïtes i també l’App Agenda Igualada, disponible gratuïtament per a mòbils Android i iOS, per tal que es puguin consultar totes les activitats que es realitzen a Igualada aquestes festes.

Amb aquesta aposta, el consistori igualadí vol que Igualada esdevingui una capital comercial de la Catalunya interior i atraure visitants de les comarques veïnes que vulguin descobrir aquesta original proposta nadalenca.

tornar_radioIgualada