icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Ajuntament d’#Igualada limita l’ús de les instal·lacions municipals i suspèn les activitats públiques fins al 15 de gener

L’augment de casos de Covid-19 a Igualada ha motivat que ahir al vespre ja es comuniqués a les famílies inscrites que s’anul·lava el torn del Casal de Nadal que havia de començar aquest dilluns. També s’ha decidit limitar, a partir de demà, dimarts, i fins al 15 de gener l’ús de les instal·lacions esportives municipals a l’activitat dels clubs i esportistes que participen en competicions oficials d’àmbit estatal, internacional i professional. Igualment, es limita l’ús de les instal·lacions municipals a les activitats professionals. Un altre dels aspectes a tenir en compte és que se suspèn qualsevol activitat pública prevista a la via pública durant aquest període.

L’alcalde ha volgut deixar clar que “no estem als nivells del mes de març ni del mes d’octubre, que també va ser un moment complicat, però l’Ajuntament sempre ha estat al peu del canó, i ara toca prendre decisions”. Castells també ha afirmat que “ens preocupa el fet que ara s’està detectant un augment de la positivitat dels testos degut a les trobades familiars realitzades els dies 25 i 26 de desembre i ens preocupen les trobades que hi poden haver hagut al voltant del dia 1 de gener. És per això que encaminades a ajudar els nostres serveis sanitaris, tant d’atenció primària com de l’hospital, i a no afavorir la transmissió del virus a la nostra ciutat”.

Amb l’increment de persones ingressades a l’Hospital Universitari d’Igualada i l’alta transmissibilitat constatada, l’alcalde ha explicat que ha sol·licitat al Departament de Salut que informi a l’Ajuntament si s’ha detectat a la nostra ciutat un canvi de patró en el comportament del virus.

 

Mòdul prefabricat annex al CAP Igualada Urbà

D’altra banda, l’Ajuntament d’Igualada ha acordat amb el Servei Català de la Salut la cessió d’un terreny annex al Centre d’Atenció Primària Igualada Urbà, situat a la zona d’estacionament de l’edifici 092, per a la instal·lació d’un mòdul prefabricat que ha de permetre desenvolupar l’activitat assistencial en espais diferenciats per patologies, atesa la situació de pandèmia sanitària. Amb aquesta actuació es vol garantir la seguretat dins del centre de professionals i ciutadans. El terreny on s’ubicarà el mòdul té una superfície de 61 m2 i la cessió d’ús és per a un període de 18 mesos.

tornar_radioIgualada