icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Ajuntament d’Igualada modifica l’ordenança que regula les prestacions socials de caràcter econòmic

El punt va ser aprovat en el ple d’aquesta setmana amb el suport de totes les forces polítiques de la ciutat, exepte de PxC que hi va votar en contra. Les modificacions que s’han realitzat s’han fet per adequar la normativa a l’actual situació que viuen moltes famílies d’Igualada i amb l’objectiu d’arribar a aquells col.lectius més necessitats de la ciutat. Així, l’ordenança, a part de regular les prestacions tenint en compte els ingressos que poden tenir els membres sol.licitants, també tindrà en compte d’altres factors com la propietat d’immobles i vehicles. També posa especial èmfasi en arribar a aquells col.lectius més vulnerables, que tot i no estar censats a la ciutat però vivint a Igualada, puguin accedir a uns recursos que els poden ser de vital importància.

En aquest punt, la portaveu d’ICV, Montserrat Mateu, va qualificar la mesura de pedaç davant les retallades que arriben de Madrid i de la Generalitat. Tot i així, la ecosocialista considera important l’esforç que fa l’Ajuntament i és per això que hi va votar a favor.

Per la seva banda, PxC va ser l’únic partit que hi va votar en contra al considerar que aquestes modificacions beneficien majoritàriament a persones immigrades en detriment dels de casa.

tornar_radioIgualada