icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Ajuntament d’Igualada obrirà una nova zona d’estacionament gratuït a prop de l’Asil del Sant Crist

Aquesta nova zona blanca comptarà amb una capacitat de 150 places d’aparcament gratuït i estarà situada al terreny de davant de l’asil de Sant Crist. L’última zona blanca es va inaugurar a finals d’any a la zona del nou Centre Cívic Nord, concretament al carrer Sant Martí de Tous, amb 53 places amb l’objectiu, entre d’altres, d’impulsar el comerç.

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, explica que la nova zona del Sant Crist ha estat petició de diferents veïns i entitats de la zona.

A banda de facilitar la mobilitat dels veïns de la ciutat, Castells explica que aquesta mesura és fruit d’un mostreig que va realitzar l’Ajuntament d’Igualada amb visitants compradors de fora de la ciutat, on van detectar que “el 75% de la gent que ve a comprar a Igualada, van en primer lloc a l’Avinguda Balmes i ‘aquest 75%, un 25% després van al centre”.

Marc Castells també ha destacat que aquest model d’aparcament gratuït posa solució a una de les queixes que més s’han formulat i que, tant la zona blanca com la taronja, han tingut èxit a la ciutat. De fet, des de l’any 2012, l’Ajuntament d’Igualada condiciona diferents solars en desús per a transformar-los en zones d’estacionament gratuït. Amb aquesta darrera actuació, Igualada comptaria amb 1.577 places gratuïtes d’aparcament ubicades en diferents punts de la ciutat.

tornar_radioIgualada