icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Ajuntament d’Igualada ofereix cursos gratuïts per a la transformació digital dels comerços

L’objectiu de la iniciativa és donar suport al petit comerç i acompanyar-lo en la seva actualització. La dinamització, promoció i comunicació són activitats fonamentals per a la recuperació econòmica del comerç de proximitat. El programa consta d’unes píndoles formatives que tindran lloc durant els mesos de juny i juliol, són gratuïtes i s’imparteixen en línia. Els comerços interessats poden fer les serves inscripcions a http://ves.cat/euBn. Les temàtiques dels cursos s’han consensuat amb les associacions de comerç del municipi i s’han programat de manera que sigui àgil i còmode assistir a les ponències.

Així, trobem el curs “Què haig de fer abans de contractar un web?”, el 17 i 19 de juny de 15.00 a 16.00 hores; el tercer curs serà “Com crear una estratègia de vendes pel petit comerç” en una única sessió el 26 de juny de les 15.00 a les 17.00 hores; l’1 de juliol serà el torn del curs “Com crear una campanya de publicitat per la meva botiga” de les 15.00 a les 17.00 hores i finalment, el darrer curs tindrà lloc el 8 de juliol amb el curs “Mailchimp, coneix aquesta popular plataforma d’e-mailing”

El regidor de promoció econòmica, Jordi Marcè, ha declarat que “després d’aquesta pandèmia, s’ha demostrat que és necessari que el comerç abraci de forma definitiva la digitalització, i no es tracta només de la venda online sinó de la incorporació de les diferents eines digitals que tenim a l’abast i que permeten una  major i millor gestió i visualització dels nostres comerços”

tornar_radioIgualada