icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Ajuntament d’#Igualada ofereix dos tallers formatius gratuïts per assessorar nous autònoms i ensenyar a fer pressupostos de manera efectiva

La regidoria de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada, en el marc de la Xarxa Anoia Emprèn i amb la col·laboració de l’àrea de Desenvolupament Econòmic de la Diputació de Barcelona i el programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya, proposa en els propers mesos activitats formatives per l’acompanyament de persones emprenedores i la consolidació i el creixement d’empreses.

El primer taller de formació, “Treballador autònom: informa’t de totes les obligacions i drets que tens”, permetrà conèixer de forma global la figura de l’empresari individual o treballador autònom, des de totes les seves vessants. La segona activitat, “Com fer pressupostos per guanyar diners”, té per objectiu aprendre a realitzar pressupostos de venda dels productes o serveis per tal d’aconseguir beneficis. La primera de les formacions tindrà lloc els dies 19 i 26 de març de 9 a 12h. La segona, el dia 9 d’abril de 9 a 13h.

Es pot consultar el programa complet dels cursos al web www.igualada.cat. Les inscripcions es poden fer mitjançant un formulari online o contactant amb IG-Nova Tecnoespai al telèfon 93 806 65 55.

tornar_radioIgualada