icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Ajuntament d’Igualada ofereix un curs gratuït de programació per a persones de l’Anoia en edat laboral diagnosticades amb TEA

El curs compta amb 192 h de formació específica en programació, 16h de tutoria, 48h de treball d’aspectes com la comunicació o les relacions interpersonals i 80 de pràctiques en empresa.

El servei de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada, a través d’Ig-Nova Ocupació, ofereix aquest 2024 un curs de programació en la plataforma .NET i test de programari específic per a persones residents a l’Anoia en edat laboral diagnosticades amb el Trastorn de l’Espectre Autista, dins el marc d’Anoia Activa i amb la subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

El projecte s’ha desenvolupat d’una banda amb la col·laboració de l’Associació Asperger Catalunya, que ha permès adaptar la formació i els continguts per fer-los molt a mida de les necessitats dels alumnes, i de l’altra amb TIC Anoia, amb qui s’ha treballat partint d’allò que demana més el sector i identificant a quin perfil professional calia orientar la formació per facilitar la inserció posterior dels alumnes.

La formació gratuïta començarà el 15 de gener i la part teòrica acabarà el 14 de maig, i després es poden fer les pràctiques. Les classes es faran a Ig-Nova Ocupació de dilluns a dijous de 9 a 12.30 h, i els divendres, de 9 a 13.30 h. El gruix del curs, 192 hores estaran dedicades específicament a la programació .NET i testeig de programari, i també inclourà 16 hores de tutories d’acompanyament, 48 hores de recursos en comunicació i relacions interpersonals i 80 hores d’opció de pràctiques en una empresa.

Les places del curs són limitades i la data límit per a les inscripcions és l’1 de desembre de 2023. Les inscripcions es poden fer a la recepció d’Ig-Nova Ocupació, trucar al 938055710 o al 627004449, o enviar un correu electrònic a Ig-Novaocupacio@aj-igualada.net.

Ig-Nova Ocupació és el servei d’orientació i inserció laboral promogut per l’Ajuntament d’Igualada amb l’objectiu d’incentivar i dinamitzar l’ocupació a la ciutat donant atenció a les persones i empreses. Treballa per fomentar l’accés al mercat de treball, el desenvolupament professional de les persones i la intermediació entre l’oferta i la demanda a Igualada i l’Anoia.

 

tornar_radioIgualada