icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Ajuntament d’Igualada ofereix un curs gratuït sobre programació i disseny tèxtil en màquines tricotoses per persones a l’atur

El consistori igualadí, juntament amb l’Agrupació Tèxtil FAGEPI i l’Igualada Fashion Lab, oferirà a partir del mes de febrer un Curs d’Especialització en Tècniques de Programació i Disseny de Moda en Màquines Tricotoses. La formació arrencarà el 27 de febrer, s’acabarà el 18 de maig i s’impartirà a les instal·lacions de l’Igualada Fashion Lab i d’Ignova Tecnoespai. El curs constarà de 130 hores de formació tècnica, centrada en les màquines Shima Seiki, i 40 hores de formació transversal, que es desenvoluparan en horari de matí. A més, s’oferirà la possibilitat de realitzar pràctiques en empreses del sector tèxtil local.

El curs, totalment gratuït, té l’objectiu de millorar les competències de persones a l’atur i, al mateix temps, facilitar la formació de nous perfils professionals que puguin cobrir les necessitats de les empreses tèxtils de la comarca.

Les persones interessades a participar-hi s’hauran de preinscriure presencialment a les oficines d’Ignova Ocupació (c/ Lleida, 78), de dilluns a divendres de 8 del matí a 3 de la tarda. Si ho desitgen, també poden demanar informació a l’adreça ignovaocupacio@aj-igualada.net.

tornar_radioIgualada