icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Ajuntament d’#Igualada organitza tres noves xerrades adreçades als comerciants de la ciutat

Després de la bona acollida de la primera edició d’aquesta iniciativa, l’Àrea de Comerç del consistori igualadí impulsa un nou cicle de trobades: “Fem un cafè amb el comerç”. En el marc d’aquest espai, dedicat a compartir experiències del sector, es duran a terme 3 sessions, que estaran dedicades a l’experiència de compra, la fotografia del producte i la reducció de residus.

La primera xerrada es farà aquest dimarts, 29 de març, a les tres de la tarda, al Cafè de l’Ateneu. En aquesta trobada es parlarà sobre l’experiència de compra en l’entorn presencial i virtual i anirà a càrrec de Pep Valls, especialista en màrqueting estratègic en Retail, posicionament de mercat i disseny i comunicació gràfica.

El segon cafè es durà a terme el 28 d’abril i en ell es donaran les bases per fer fotos de productes per les xarxes socials. I, per últim, el darrer dels cafès es farà el 26 de maig i tractarà sobre les bones pràctiques per reduir residus a la botiga i estalviar costos.

Les persones interessades a inscriure’s a qualsevol d’aquestes xerrades ho pot fer enviant un Whatsapp al telèfon 639 09 69 45.

tornar_radioIgualada