icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Ajuntament d’Igualada posa en marxa una nova aplicació per mòbil que aglutina tots els actes i activitats de la ciutat

Es tracta d’Agenda Igualada. Una aplicació mòbil gràcies a la qual la ciutadania podrà estar al dia de totes les activitats culturals que es porten a terme a la capital de l’Anoia. La nova app inclou les diferents propostes organitzades per dates, franges horàries, equipaments o temes i permet també als usuaris cercar per paraula clau els actes que siguin del seu interès.

El regidor de promoció de la ciutat, Miquel Vives explica que l’Ajuntament ha creat aquesta agenda digital per a donar una nova via d’informació, àgil immediata i actualitzada de tot aquells esdeveniments que s’organitzen o compten amb la col·laboració de l’Ajuntament. Per la seva part, el regidor de Comerç i Turisme, Jordi Marcè, destaca que l’aplicació Agenda Igualada donarà servei, també, a la nova web de turisme de la ciutat.

Aquesta nova aplicació sobre l’agenda cultural i turística ja es pot descarregar de forma gratuïta a Google Play d’android i l’App Store de IOS.

 

tornar_radioIgualada