icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Ajuntament d’Igualada presenta la Guia dels Drets Energètics

L’Ajuntament d’Igualada ha presentat la Guia dels Drets Energètics que s’emmarca dins les accions de la Taula per Garantir els subministraments bàsics d’Igualada. Es resultat d’un treball de col·laboració interdepartamental Sanitat, Serveis socials i La Gaspar.

El disseny de la guia s’ha fet gràcies a la col·laboració de l’Escola municipal d’art i disseny de La Gaspar, on els alumnes han presentat diferents propostes. L’alumne que l’ha finalitzat el treball es diu Marc Serret. Serret ha estat tutoritzat pel professor Jaume Enrich i ha finalitzat el treball que van iniciar els alumnes Noé Aceitón i Nerea Cervilla que van treballar la portada i les icones que es veuen en el disseny.

Aquesta guia descriu els drets energètics i els recursos existents per fer front a situacions de precarietat energètica. La guia s’estructura en cinc blocs: No puc fer front a pagar les factures, Les meves factures són molt elevades, No entenc les factures, No estic d’acord amb la meva factura i Consells d’eficiència energètica.

La Taula per Garantir els subministraments bàsics d’Igualada és un espai relacional on diversos actors del municipi d’Igualada es coordinen per a donar resposta a la dificultat que algunes persones d’Igualada tenen per accedir i mantenir els subministraments bàsics: d’aigua, de llum i de gas. L’objectiu de la Taula és Impulsar accions dirigides a pal·liar i prevenir la precarietat energètica.

tornar_radioIgualada