icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Ajuntament d’Igualada rebutja per unanimitat la pujada de les tarifes de l’aigua proposada per Aigua de Rigat S.A

En un ple extraordinari celebrat aquest mateix migdia, a l’ajuntament d’Igualada, tots els grups amb representació al consistori s’han mostrat contraris a la sol·licitud de revisió de tarifes del subministrament d’aigua proposada per la societat Aigua de Rigat S.A.

Junts per Igualada ja havia fet públic en un comunicat el seu posicionament contrari aquest augment de les tarifes de l’aigua, ja que suposaria, asseguren, un increment mitjà pels abonats del 9,05% respecte les tarifes vigents, i consideren que aquest no és el moment de fer aquest augment.

Per la seva part, el cap de l’oposició i portaveu d’Igualada Som-hi, Jordi Cuadras, ha assegurat que també són contraris aquesta pujada. Cuadras ha criticat, però, el que el govern no hagi fet alguna cosa més en aquest tema tenint en compte que forma part del consell d’administració d’Aigua de Rigat.

D’altra banda, el grup municipal d’ERC a Igualada també s’ha mostrat contrari aquest augment de les tarifes de subministrament d’aigua. El regidor republicà, David Prat, ha afirmat que en aquest tema la seva formació està totalment d’acord amb el govern, però ha titllat la posició de Junts “d’incongruència total”. Segons Prat, el govern es mostra en contra de la proposta de pujar el preu de l’aigua, quan els arguments de l’empresa són els mateixos que ells van fer servir per pujar els impostos als igualadins.

Per últim, Poble Actiu també s’ha mostrat contrari a l’increment de les tarifes de subministrament d’aigua. El regidor de la formació, Pau Ortínez, s’ha mostrat satisfet que després de 9 anys debatent sobre el tema de l’aigua, per primer cop al ple hi hagi hagut consens per rebutjar l’augment del rebut.

tornar_radioIgualada