icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

L’Ajuntament d’Igualada redueix el deute viu del 2014 en 2,5 milions d’euros

Així es desprèn de les dades fetes públiques pel Ministerio de Hacienda y Administraciones Públicas, corresponents al deute viu de les administracions locals. Tal i com confirmen les dades del ministeri, Igualada va passar dels 50’4 milions d’euros de deute a 31 de desembre de 2013 als 47’9 milions d’euros a final de 2014. Això suposa una reducció de pràcticament el 5% pel que fa al deute del consistori en un any. Aquesta xifra contempla el deute amb els bancs del propi Ajuntament, dels seus organismes autònoms, de l’antiga societat World Trade Center i del Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI).

En aquest sentit, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha destacat que els diners dels igualadins mai havien estat tan ben gestionats com ara. Pel que fa aquest 2015, l’Ajuntament contempla un endeutament d’1,6 milions d’euros, dels quals, segons Castells, els igualadins no hauran de pagar interessos perquè els pagarà la Diputació.

L’alcalde d’Igualada assegura que el govern de la ciutat està fent una gestió eficient de l’Ajuntament i, a més, garantit la prestació de serveis a la ciutadania i reitera que aquesta és la línia que vol seguir el seu govern els propers quatre anys.

tornar_radioIgualada