icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Ajuntament d’#Igualada retirarà un total de 152 arbres a diferents punts de la ciutat i en plantarà més de 500

En el marc del Pla Municipal de Reposició de l’Arbrat 2018-2019, el consistori igualadí ha començat a retirar aquesta tardor 152 arbres considerats poc adients per al medi urbà.  Es tracta, en general, d’arbres com pins, plàtans, moreres i oms, que poden provocar al·lèrgies, malmetre l’asfalt i les voreres o que poden suposar un perill en dies de fort vent. Segons l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, els objectius d’aquesta campanya passen per garantir la seguretat dels ciutadans i augmentar la quantitat d’arbres que hi ha a la ciutat.

Els arbres que s’estan retirant a diferents punts d’Igualada seran substituïts per 508 arbres d’altres espècies més adients per a l’entorn urbà, com ara, cirerers del Japó, pereres de flor, pomeres, arbres de Júpiter, fotínies o espinalbs . En concret, l’Ajuntament està retirant arbres a zones com l’Avinguda Montserrat, el barri de les Flors i l’Avinguda Barcelona. L’alcalde ha volgut llençar també un missatge de tranquil·litat als veïns afectats, com ara els del Parc de la Solidaritat.

La retirada dels arbres existents es portarà a terme al llarg d’aquesta tardor i la plantació dels nous es farà entre la tardor, l’hivern i la primavera, en funció del que sigui més adequat per a cada varietat.

tornar_radioIgualada