icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Ajuntament d’Igualada segueix implementant noves càmeres de videovigilància a l’interior del Complex Esportiu de Les Comes

Aquests dies s’ha començat a treballar en el reforç de seguretat de l’interior del complex de la Ciutat Esportiva de Les Comes, concretament al camp de futbol. La regidora de governació, Carlota Carner, ha explicat que aquesta mesura s’emmarca en l’aposta d’Igualada per dotar de noves càmeres de videovigilància diferents punts de la ciutat. Carner ha explicat que s’està treballant en la millora de la connectivitat i s’augmentarà el nombre de càmeres presents al camp de futbol, passant de 4 a 9 amb l’objectiu de protegir millor algunes de les zones sensibles com són passadissos, portes, vestidors, oficines i bar per tal d’evitar que s’hi puguin realitzar actes vandàlics.

Les noves càmeres s’afegeixen a la resta de càmeres que ja funcionen al voltant de Les Comes i a l’interior del complex esportiu, instal·lades el darrer trimestre a l’entorn de la piscina i al voltant del pavelló polivalent. Carner ha remarcat que el govern segueix treballant “per tenir una ciutat esportiva segura i eradicar qualsevol forma de vandalisme o incivisme que s’hi pugui donar a l’interior”, l’objectiu del govern és el de “seguir tenint unes instal·lacions dignes i de qualitat per famílies, esportistes i usuaris”.

Igualada intensifica els controls d’alcohlèmia i de consum de drogues en una campanya conjunta amb el Servei Català de Trànsit

La Policia Local d’Igualada està duent a terme una campanya conjunta amb el Servei Català de Trànsit de tests d’alcoholèmia i tests de consum de drogues dins del municipi d’Igualada. Carlota Carner, regidora de Governació d’Igualada ha explicat que aquests controls se sumen als que ja es fan habitualment a la ciutat. Aquesta major presència dels cossos de seguretat al carrer coincideix amb una setmana de festes com és la de carnaval.

Carner ha explicat que la voluntat “és seguir reforçant la seguretat viària, i per aquest motiu aquests controls es fan en qualsevol moment del dia, també entre setmana, i en diferents punts de la ciutat”. Uns controls preventius que segueixen la clara aposta del govern de la ciutat, ha conclòs Carner, per “eradicar les conductes perilloses al volant i que posen en risc conductors, la resta de vehicles i vianants”.

tornar_radioIgualada