icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Ajuntament i la Diputació faran millores al Museu de la Pell d’Igualada per valor de 80.000€

El consistori igualadí, amb el suport de la Diputació de Barcelona, durà a terme, entre aquest estiu i la propera tardor, millores a l’interior i l’exterior del Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia, que tindran un cost aproximat de 80.000 euros. La inversió més gran correspondrà a la pavimentació del tram del pati que separa l’edifici principal del museu, l’antiga fàbrica de Cal Boyer, de la fàbrica contigua coneguda com a Martí Enrich. S’hi invertiran 35.000 euros i, d’aquesta manera, s’enllestirà l’arranjament de tots els espais exteriors de l’equipament. La segona actuació en importància pel que fa a la inversió serà la substitució de la il·luminació existent de la sala de les Encavallades, al segon pis de la nau principal, per un nou enllumenat de tipus LED que ja serà definitiu per aquest espai i que tindrà un cost de 22.000 euros. Es faran, finalment, dues accions per valor d’11.500 euros cadascuna: la reparació de goteres en la coberta de la zona de serveis i la recuperació de les grans lletres que formaven la paraula “MVSEV” a la porta principal i que ara són il·legibles. Tot plegat, segons l’alcalde, s’emmarca en la intenció del govern de la ciutat d’anar millorant i posant al dia aquells equipaments que tenen més anys.

I a tot això, cal afegir que el Museu de la Pell d’Igualada va augmentar el nombre d’activitats i també de visitants durant el 2017

Així es desprèn de les dades d’aquest equipament referents a l’any passat, on es pot percebre un increment notable de les visites que ha rebut el Museu. No només ha augmentat el nombre de visitants a les exposicions que acull o a l’espai conegut com la Casa de la Festa, sinó que també  s’observa un increment important en les diverses activitats i esdeveniments que es porten a terme en aquest equipament. D’aquesta manera, el Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia va rebre, l’any 2017, 61.500 visitants.

 

 

       

tornar_radioIgualada