icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’alcalde d’ #Igualada preveu que l’any 2021 serà pitjor que l’actual a nivell econòmic

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha defensat la gestió del govern municipal després de superar la crisi sanitària, i abordant, aquests dies,  les conseqüències econòmiques i socials derivades de la COVID19. Els partits de l’oposició han tornat a reclamar al govern de la ciutat que modifiqui el pressupost municipal d’aquest 2020 per dotar l’Ajuntament de recursos propis per fer front a la crisi social i econòmica post-pandèmia. En aquest sentit, Castells ha afirmat que treballen en una situació molt adversa, amb un forat de 3 milions d’euros que ha deixar la gestió de l’emergència, i on els ingressos han baixat considerablement. Castells apunta que les previsions per l’any que ve, a nivell econòmic, són dolentes.

Al mateix temps, l’alcalde d’Igualada ha anunciat que aquesta setmana es reuniran amb el Conseller de Treball, Chakir El Homrani, per demanar-li 1’5 milions d’euros per abordar les greus conseqüències del doble confinament que va patir la Conca d’Òdena.

En aquest sentit, els partits de l’oposició reclamen al govern municipal que modifiqui el pressupost d’aquest any, i puguin desenvolupar totes les propostes que s’estan fent a les taules econòmica i social per pal.liar els efectes de la crisi.

tornar_radioIgualada