icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’alcalde d’#Igualada assegura que la conversió de l’Ateneu Igualadí d’escola concertada a pública podria costar uns 100.000€ anuals a la ciutat

Marc Castells qualifica de frívoles les crítiques d’ERC, en què la formació afirmava que el govern de la ciutat no vol aquest canvi de titularitat del centre perquè no vol pagar el conserge. Segons Castells, encara no saben què podria suposar per a l’Ajuntament la transformació de l’escola Ateneu Igualadí de concertada a pública, però si no se’n fa càrrec la Generalitat, la despesa podria ser d’aproximadament 100.000 € a l’any. I és que, a part del conserge, algú haurà d’assumir el cost d’aspectes com la neteja, l’electricitat o la calefacció. Per a Castells, en aquest tema el govern ha d’actuar amb responsabilitat i van decidir no anar a la roda de premsa on es va anunciar el canvi de titularitat de l’escola perquè encara no s’ha signat cap conveni on quedi clar quin paper ha d’assumir l’ajuntament d’Igualada.

L’alcalde afirma que actualment a la ciutat conviuen en harmonia una escola pública de qualitat i escoles d’iniciativa social o religiosa que també donen un bon servei i, precisament, aquest és el seu model. Castells destaca, a més, que en el temps que porten governant s’ha apostat per portar la universitat pública a Igualada i també per construir un nou institut públic.

Per últim, l’alcalde d’Igualada assegura que l’anunci de canvi de titularitat de l’escola Ateneu Igualadí per part del departament d’educació de la Generalitat s’ha fet de manera precipitada, sense tancar un acord amb l’Ajuntament, i demana lleialtat institucional en aquest tema.

tornar_radioIgualada