icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’alcalde d’#Igualada defensa la necessitat que la Conca d’Òdena disposi de polígons de gran format, com el de Can Morera

Així ho ha assegurat Marc Castells, coincidint amb la presentació de la Taula per la Innovació i preguntat per la premsa sobre l’interès d’alguna empresa d’instal·lar un “Data Center” al futur polígon de Can Morera. L’alcalde ha deixat clar que l’Ajuntament d’Igualada aposta clarament per la necessitat de crear sòl industrial de gran format a la Conca d’Òdena i, si cal, amb una inversió 100% pública. Castells ha assegurat que coneix empreses que volen instal·lar-se al nostre territori i actualment no ho poden fer per manca de sòl industrial.

Per últim, l’alcalde d’Igualada ha assenyalat que el Pla Director Urbanístic té mecanismes de participació ciutadana, que poden generar un debat on hi siguin presents el govern de la Generalitat, els governs locals, els empresaris i també la gent que està en contra d’aquest macropolígon de Can Morera. Segons l’alcalde, primer cal parlar sobre el tema i després prendre una decisió.

tornar_radioIgualada