icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’alcalde d’Igualada i la Generalitat es reuniran per “l’inadmissible i deficient mal servei de la Hispano Igualadina Monbus aquest agost”

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, mantindran una reunió demà divendres “per analitzar la situació del servei de la Hispano Igualada Monbus i prendre mesures”.

Aquesta reunió es durà a terme a causa de les continues incidències que estan patint els autobusos d’aquesta companyia. Aquesta reunió es durà a terme després de les queixes que va manifestar l’alcalde d’Igualada. Castells ho va anunciar via twitter “per l’inadmissible i deficient mal servei que està tenint Monbus aquest agost.

Les JERC Igualada denunciaran la companyia

En aquest mateix sentit, les JERC presentaran una denúncia a la fiscalia contra la Hispano Igualadina Monbus. Segons les Joventuts d’Esquerra Igualada, ho faran “pel perill constant que pateixen els usuaris”. En el comunicat que han emès, les JERC consideren Monbus “com un perill públic” per les avaries constants i reiterades de la companyia sobretot durant aquest agost. El jovent republicà es queixa que durant les últimes dues setmanes s’han avariat 5 busos amb passatgers a dins i tot just fa un any de l’incendi d’un autocar al Bruc. Els republicans insten “el govern de la ciutat que s’hi sumi  i li demanen que triï si es troba als costat dels usuaris o de la companyia”. Els republicans expliquen que “Manresa en només un mes ha aconseguit més millores que Igualada en 7 anys”.

 

 

tornar_radioIgualada