icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’alcalde d’Igualada exigeix als partits de l’oposició que utilitzin les seves influències en administracions superiors per aconseguir ajudes en habitatge a la ciutat

I els partits de l’oposició, especialment ERC, Igualada Som-hi i Poble Actiu, van acusar al govern de no tenir cap mena de política d’habitatge, i a la vegada li recorden que la ciutat necessita un POUM per ordenar, entre moltes d’altres coses, el parc d’habitatges de la ciutat. El debat el va generar el punt de ple en el que es sol·licitava la renovació de la declaració del municipi d’Igualada com a àrea de mercat d’habitatge tens.

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha explicat que la línia de subvencions per a la rehabilitació d’habitatges per destinar-los a lloguer assequible ha estat un èxit, i tot apunta que s’esgotarà la partida pressupostada. A la vegada ha enviat un missatge contundent als partits de l’oposició, i els ha demanat que busquin recursos a través d’aquelles administracions on els seus partits tenen responsabilitat de govern.

En aquet punt, el portaveu d’ERC, Enric Conill, va retreure que en 10 anys el govern municipal hagi fet, només,una inversió de 20.000 euros per a la reforma d’habitatges, i li demana que escolti més sovint les propostes de l’oposició.

Pel que fa el portaveu d’Igualada Som-hi, Jordi Cuadras, li va recordar a l’alcalde d’Igualada que la millor eina per treballar, en un futur, una bona política d’habitatge és impulsant un nou POUM.

Des de Poble Actiu, Neus Carles, apunta que el que calen són mesures concretes. És per això que la formació s’ofereix per impulsar, de manera conjunta, totes aquelles propostes que es van posar sobre la taula en el decurs del darrer ple monogràfic dedicat a l’habitatge.

tornar_radioIgualada