icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’alcalde d’#Igualada, Marc Castells, anuncia que han fet una demanda de 70.000 tests ràpids de #coronavirus per “cartografiar la Conca d’Òdena”

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha anunciat que s’ha fet una demanda a les administracions per poder disposar de 70.000 tests ràpids de coronavirus per ser més eficaços i poder fer una cartografia de com es troba la Conca d’Òdena amb aquesta malaltia.

Castells entén que és possible que els tests no es puguin fer de manera de ràpida i per això ha explicat que si no és així, que es puguin fer de mica en mica:  “si les administracions volen fer-ho primer al personal de risc, millor. Però després els haurien de fer als majors de 60 anys i després als de 50 i així anem seguint a poc a poc”. En qualsevol cas, l’alcalde ha assegurat que primer de tot “ha d’haver-hi voluntat política i exigim que siguem els primers a fer-nos la prova”, tenint present que és el perímetre en què hi ha més casos per cada 100.000 habitants. En aquest sentit ha afirmat que “no pot ser que estiguem en una situació que diuen les administracions que hem d’actuar i no ho fem. Per això reclamem una resposta calmada però contundent.

tornar_radioIgualada