icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’alcalde d’#Igualada, Marc Castells, assegura que l’Ajuntament aposta clarament pel coneixement

Castells ha indicat que aquest any s’espera un rècord d’estudiants al Campus Igualada-UdL. La intenció de l’alcalde igualadí és la d’arribar al miler i de moment ja s’han començat a posar les bases per arribar a aquesta xifra. I és que aquest any el Campus Igualada-UdL tindrà un nou curs d’Administració i Direcció d’Empreses (ADE), que comptarà amb  amb una cinquantena d’estudiants. Castells assegura que aquest és un nou moviment per dotar de més possibilitats els alumnes universitaris.

Un altre dels aspectes que estan previstos en aquesta nova temporada és el que es refereix a l’Hospital d’Igualada en Universitari. L’alcalde ha explicat que aquest mateix mes de setembre s’oficialitzarà la signatura del decret definitiu, de manera que en els propers 10 anys tenen previst captar nous residents i metges especialistes.

Finalment, l’Ajuntament d’Igualada ha concedit una llicència d’obres per a la construcció d’una residencia privada de 20 habitacions al nucli antic, un projecte que ha d’ajudar a donar resposta a l’increment de demanda d’habitatge per als estudiants.

tornar_radioIgualada