icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’alcalde d’#Igualada, Marc Castells, exigeix que el govern de l’Estat resolgui els drets laborals dels treballadors confinats

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha exigit que el govern de l’Estat resolgui els drets laborals dels treballadors confinats.

Castells ha assegurat que si el govern estatal ha prorrogat el confinament dels 4 municipis de la Conca d’Òdena és perquè “deuen tenir més informació dels responsables sanitaris”. Per això, ha reclamat contundentment que el immediat és que les autoritats competents “resolguin d’una punyetera vegada un problema tant greu com la que suposa que “la gent que no pot anar al seu lloc de treball no ho pot justificar perquè està confinada i la policia no els deixa sortir”, i ha insistit que “aquesta situació suposa una injustícia brutal i s’estan vulnerant els drets laborals. Fa 15 que estem així, i que encara no s’ha resolt aquest problema tan gran” i ha manifestat que tot plegat “vulnera els drets laborals més fonamentals”.

D’altra banda, l’alcalde també ha reclamat que es facin tests ràpids a les persones que viuen al confinament perquè “tenim la taxa de mortalitat més alta i cal que es facin el més ràpidament possible”. En aquest sentit, ha manifestat que si no els poden fer tots a l’hora almenys que es vagin aplicant prioritzant els casos més importants”.

tornar_radioIgualada