icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’alcalde d’#Igualada, Marc Castells “no ens volem resignar a quedar-nos a casa. Seguirem fent activitats a la ciutat d’una manera diferent”

L’alcalde de la ciutat d’Igualada ha volgut enviar un missatge contundent a la ciutadania, explicant que no volen resignar-se a no fer res durant aquests dies de pandèmia. Marc Castells apunta que amb totes les mesures de seguretat possibles i amb les recomanacions de les autoritats sanitàries des de l’Ajuntament seguiran impulsant activitats com la Nit dels Llibres i les Flors d’aquest dijous, o el cicle de concerts Anòlia.

Castells ha avançat que la setmana vinent explicaran el programa d’actes de la Festa Major que serà, segons l’alcalde, radicalment diferent al que hem viscut en els anys anteriors. L’alcalde apunta que es faran coses, i que es faran amb la màxima tranquil.litat i control sanitari. Davant el temor d’alguns ciutadans que la situació sanitària empitjori a la Conca d’Òdena, Castells apunta “que ningú dubti que si la situació de la pandèmia a la ciutat empitjora, i fer activitats acaba sent un perill per la ciutadania, les suspendrem immediatament, i n’informarem a la ciutadania.”

tornar_radioIgualada