icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’alcalde d’#Igualada qualifica de “poc ambiciós” el Pla Director Urbanístic de la Conca d’Òdena

Segons Marc Castells, el document que està elaborant la Generalitat, és poc ambiciós per les futures necessitats del territori. Castells assegura que per reduir les elevades taxes d’atur dels municipis de la Mancomunitat i millorar l’activitat econòmica de la Conca, cal que el territori disposi de polígons de gran format. Per a l’alcalde de la capital de l’Anoia, és necessari que el nou pla director contempli més sòl industrial a la comarca, tenint en compte que l’Anoia, segons Castells, disposa de 17.000 hectàrees forestals i només 653 hectàrees destinades a polígons.

Pel que fa la negativa de l’Ajuntament d’Òdena, a acollir un polígon de gran format a la zona de Can Morera, Castells assegura que respecta l’autonomia del consistori odenenc, però insisteix que la resta d’ajuntaments de la Conca són favorables a la creació d’aquest polígon. Per tal de conèixer quina és l’opinió del territori sobre aquest tema, tot just aquests dies s’enceta un procés participatiu perquè els diferents agents de la Conca diguin la seva.

Castells ha assenyalat, per últim, que una de les demandes que faran a la Generalitat en tot aquest procés serà que els polígons que es projectin a l’Anoia siguin 100% públics, per evitar especulacions.

tornar_radioIgualada