icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Llum verda per a l’Aldi del Passeig i la remodelació de l’Estació d’Autobusos

Aquest punt va generar força debat, amb diverses intervencions de veïns de la zona afectada que van queixar-se perquè consideren que l’Ajuntament NO els ha tingut prou en compte. Escoltem Joan Gutierrez i Josep Morera, per aquest ordre.

El punt es va aprovar en el ple celebrat ahir al vespre amb els vots favorables de l’equip de govern, format per CiU i ERC, els vots en contra, del PSC i Iniciativa per Catalunya i les abstencions del PP i Plataforma per Catalunya. Aquest punt va generar força debat, amb diverses intervencions dels veïns de la zona afectada que van queixar-se perquè consideren que l’Ajuntament no els ha tingut en consideració.

A tot això, el regidor d’Urbanisme, Jordi Pont, assegurava que és molt complicat trobar un equilibri entre els interessos generals dels ciutadans i els dels veïns.

Aquest punt va generar també algunes diferències entre els socis de govern. El regidor d’Esquerra Republicana, Joan Requesens, va afirmar que en aquesta qüestió ha mancat diàleg i que sinó s’haguessin acceptat almenys una part de les al·legacions dels veïns, com s’ha fet, haguessin votat en contra .

Per la seva part el portaveu del PSC, Jordi Riba, va explicar el seu vot contrari aquest punt per la desestimació de la majoria d’al·legacions dels veïns.

El portaveu del PP, Joan Agramunt, va demanar la creació d’un consell assessor urbanístic que fomenti la participació i que eviti el descontent de la ciutadania com ha passat amb el trasllat d’aquesta superfície comercial al passeig.

Montserrat Mateu, des d’Iniciativa per Catalunya Verds, va assegurar, per la seva part, que no veu l’interés general en aquesta modificació del Pla General.

Per últim, el portaveu de Plataforma per Catalunya, Robert Hernando, es va abstenir, perquè considera que la sortida dels autobusos de l’estació es podria haver resolt sense necessitat de posar un Aldi.

tornar_radioIgualada