icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’ANC d’Igualada serà present a la Festa Major d’Igualada amb una parada, a la plaça de l’Ajuntament

Concretament, l’entitat disposarà d’una parada, situada plaça de l’’Ajuntament -cruïlla Travessia de Sant Sebastià, dijous, divendres i dissabte, de sis de la tarda a vuit del vespre, i el diumenge, de dotze a dues del migdia. En aquesta parada es disposarà del pack de la samarreta per a l’11S d’enguany. També hi haurà altres articles de l’ANC, entre els quals un barret que per mostrar la determinació de l’entitat a favor de la Independència.

D’altra banda, des de l’ANC d’Igualada recorden que la venda de bitllets del servei d’autobusos, per a desplaçar-se a Barcelona el dia 11 de setembre, es reprendrà aquest divendres, a l’Ateneu Igualadí. Els dies i horaris de la venda de bitlles seran els següents: 21 i 28 d’agost, i 4 de setembre, de set de la tarda a nou del vespre, i  22 i 29 d’agost, i 5 de setembre, d’onze del mati a una del migdia. El preu del bitllet d’anada i tornada és de 9 euros, que s’hauran de fer efectius en el moment d’adquirir-lo. També es disposarà de samarretes de la Diada. El preu del pack és de 15 euros i conté: la samarreta, una bosseta amb 3 xapes amb diferents lemes dels diferents eixos de la “via lliure”, un domàs per penjar a les balconades, i un punter de color neutre amb instruccions per pintar-lo del color del tram que ens correspongui. L’entitat recorda que també disposa de bitllets de tren dels Ferrocarrils de la Generalitat. El preu del bitllet d’anada i tornada és de 9 euros.

El fet d’haver adquirit una butlleta d’autobús o un bitllet de tren no implica estar inscrit a la “Via lliure”. Per fer-ho cal accedir a l’adreça d’internet: http://via.assemblea.cat.  Per a fer qualsevol tipus de consulta o demanar més informació, es pot enviar un correu electrònic a l’adreça: diada.igualada.anc@gmail.com.

tornar_radioIgualada