icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Anoia i la seva solidaritat fa possible recollir 62.000 quilos d’aliments en el Gran Recapte

Cuina oberta / Actualitat – Es pot dir afirmativament que l’Anoia és solidària. En la campanya de recollida d’aliments que va tenir lloc durant les jornades del divendres 28 i dissabte 29 de novembre, organitzada pel Banc dels Aliments Anoia es van recollir 62 tones. Amb aquesta quantitat es pot garantir el lliurament d’aliments durant quatre mesos.

Cal recordar que durant el Gran Recapte de l’any 2013, es van recollir 46.000 quilos i enguany l’organització s’havia plantejat l’objectiu dels 50.000 quilos, que ha estat superat malgrat les incidències climàtiques que van tenir lloc durant les dues jornades. D’altra banda, és valora positivament l’ampliació de llocs de recollida que ha ajudat a aquesta gran resposta.

Els municipis que han participat d’aquest Gran Recapte són: Calaf, Capellades, Igualada, La Torre de Claramunt, Masquefa, Òdena, Piera, Sant Martí de Tous, Sta. Margarida de Montbui i Vilanova del Camí. Els productes que s’han recollit ja s’estan classificant i des de les xarxes socials existents existents es repartirà entre les famílies de la nostra comarca.

tornar_radioIgualada