L’Anoia Rugby Club cau davant el Ripollès en un partit marcat per les baixes

L’Anoia Rugby Club va perdre a les Comes contra el Ripollès per 26 a 40 en partit corresponent al campionat de lliga de Tercera Catalana.

Els igualadins van arribar al partit amb moltes baixes, un fet que els va penalitzar. Aquest fet va motivar que a mesura que passaven els minuts el cansament de l’equip fos cada vegada més gran. Tot i que a l’inici, l’Anoia Rugby Club va poder mantenir-se ferm, a la segona part va ser molt complicat poder aturar l’atac dels jugadors gironins. En aquests moments, el conjunt igualadí comparteix la darrera posició amb el Rugbi la Tordera.

Aquest cap de setmana el campionat de lliga s’atura. El pròxim partit de l’Anoia Rugby Club serà d’aquí a dos diumenges al camp del Terrassa B.