L’Anoia Rugby Club guanya clarament el Navata (71-8) i continua al capdamunt de 3a Catalana

L’Anoia Rugby Club va guanyar el Navata per un contundent 71 a 8 i continua com a líder invicte a la classificació de Tercera Catalana, empatat amb el Ripollès i el Manresa B. El partit va començar amb un 0 a 3 a favor del Navata que va amoïnar els jugadors igualadins. Tot i així, l’equip es va refer de seguida i ràpidament va donar la volta al marcador. A la mitja part, l’Anoia Rugby Club guanyava per 36 punts de diferència i estava practicant un joc cada cop millor. A la segona part, la tònica va continuar igual i els igualadins van seguir anotant fins que es van imposar pel 71 a 8 final.  Aquest cap de setmana hi ha jornada de descans al campionat de Tercera Divisió. El pròxim partit de l’Anoia Rugby Club serà l’11 de març al camp del Ripollès, un dels líders de la categoria.