icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Antic Gremi de Traginers d’ #Igualada entregarà, el dia 9 d’octubre els premis del 40è concurs “Típcs Tres Tombs 2020”

Després del llarg parèntesi provocat per la Covid-19 des de l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada, malgrat la incertesa d’aquests moments, s’han començat a realitzar alguns dels actes pendents com el veredicte del 40è concurs de fotografia “Típics Tres Tombs 2020” amb la col·laboració de l’Agrupació Fotogràfica de la ciutat. Després d’examinar les obres participants, el jurat qualificador va determinar els següents premiats:

1r Premi ANTIC GREMI DE TRAGINERS D’IGUALADA a:

“Peülles amb estrelles” de Manel Marimon i Gomis, d’Igualada.

2n Premi CAMINS I ASSOCIATS, S.A. Corredoria d’Assegurances a

Bon tir” de Manel Caballé i Miquel, d’Igualada:

3r Premi TALLER ELECTROMECÀNIC PUJOL a:

“Calçats” de Neus Aguilera i Vilamajó.

4rt Premi GERARD JARDINS a

“El carruaje” de Dominik Haerberlein, de Santa Margarida de Montbui.

5è Premi INSTAL·LACIONS LITRE Y AMPER  S.L. a:

“Genet” de Joan Josep Salmeron, d’Igualada.

Premi ESPECIAL: Trofeu PEIXOS J. DUEÑAS  a:

“Tres Tombs-3” d’ Agustin Padilla Carreño, de Badia del Vallès.

L’entrega de premis es realitzarà divendres 9 d’octubre a les 7 de la tarda a la seu d’Òmnium Cultural del carrer sta. Maria número 12, amb accés restringit. En el mateix moment es donarà per inaugurada l’exposició de les obres, que es podran visitar del 9 al 30 d’octubre de 7 a 2/4 de 9 del vespre (de dilluns a divendres) a la mateixa seu d’Òmnium, a la qual volem agrair la seva col·laboració per haver-nos cedit l’espai i poder realitzar l’exposició.

D’altra banda, recordar també que resta pendent el lliurement de premis del 15è concurs de dibuix infantil “Surt a veure els Tres Tombs”, el qual està patrocinat per Alfil.Be Igualada. Esperem que en breu es pugui informar de com i quan es durà a terme l’acte.

tornar_radioIgualada