icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Antic Gremi de Traginers d’ #Igualada lliura els premis del concurs d’aparadors 2022

Dins del marc del bicentenari de les festes gremials, l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada ha recuperat el concurs d’aparadors, el qual no se celebrava des de l’any 2006, adreçat a tots els comerciants de la ciutat, que durant les festes han engalanat, ambientat i decorat els seus aparadors amb motiu de la festa dels Tres Tombs.

Els quatre establiments premiats en aquesta desena edició són: “Texpi”, la “Floristeria Argelich”; la botiga “Brodadets” i rebent el quart lloc l’ ”Òptica Duran”. Tots ells han rebut com a premi respectivament, un vol en globus amb Camins de Vent, un lot de productes gentilesa de Dispoch, un menú de cap de setmana al restaurant Racó del Traginer junt amb una entrada al Museu del Traginer i dues tandes per una persona al Karting de Castellolí. Des de l’entitat es mostren agraïts per la col·laboració i participació en el concurs.

D’altra banda, per cadascuna de les butlletes de la loteria de la Grossa venudes per l’entitat es retornarà 1’40 €; que es podran cobrar fins al 31 de març a la Floristeria Argelich.

Per últim, aquest diumenge l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada es desplaçarà a Mataró per participar en els seus Tres Tombs i ho farà amb nous carros i amb molta representació igualadina.

tornar_radioIgualada