icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Antic Gremi de Traginers d’#Igualada prepara, per aquest diumenge, una festa dels Tres Tombs simbòlics i sense cavalls i carruatges pels carrers

La situació de la pandèmia ha fet que els tradicionals Tres Tombs, tal i com els coneix la ciutat d’Igualada i la comarca, no es puguin dur a terme. D’aquesta manera, la festa d’enguany, que arriba a la 199ena edició, consistirà en anar a ofici a la basílica de Santa Maria, i després realitzar l’acatament de les banderes i el treure atxa. Serà a així, també a l’interior de Santa Maria, quan es faci aquest acte simbòlic dels Tres Tombs. Per assistir a ofici calia reserva prèvia, i en aquests moments ja no hi ha places lliures.

Per tant, des de l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada es fa arribar a la ciutadania que aquest any no es veuran ni cavalls ni carruatges pels carrers de la capital de l’Anoia. Al mateix temps, l’ofici de la festivitat del gremi i els posteriors actes simbòlics, es podran seguir a través del canal de Youtube de l’Ajuntament d’Igualada.

ENTREVISTA a la presidenta de l’Antic Gremi de Traginers, Montserrat Argelich

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada