icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’any passat es van fer més de 150 controls d’alcoholèmia i d’aquests gairebé 120 van ser positius

Una de les tasques de la Policia Local d’Igualada és dur a terme actuacions destinades a garantir la seguretat viària al municipi. I una de les eines amb la que compten els cossos de seguretat per garantir-ho són els controls d’alcoholèmia.

La regidora de Governació de l’Ajuntament d’Igualada, Carlota Carner, ha fet balanç de les actuacions efectuades l’any passat, on es van realitzar 157 controls d’alcoholèmia. D’aquests, 119 van ser controls positius i 38 negatius. Dels 119 positius, 68 han sigut denúncies administratives i 45 diligències penals per un delicte contra seguretat viaria. Les 6 restants són de persones que han refusat fer la prova i que, per tant, també han derivat en diligencies penals.

Tanmateix, Carner afirma que de cara a aquest 2022, tenen la voluntat de continuar fent aquest tipus de controls a la ciutat d’Igualada. I explica que aquests són controls preventius i també reactius, quan es detecta que un vehicle pot estar fent infraccions i se l’atura.

El control d’alcoholèmia és una de les mesures que s’adopten des del consistori, conjuntament amb el cos de la Policia Local, per garantir la seguretat a la ciutat. On, a més, des d’aquesta setmana s’efectuen patrullatges a peu pels carrers d’Igualada, amb un desplegament a tots els barris, per combatre la inseguretat en totes les zones.

tornar_radioIgualada